Wij maken er echt iets moois van!

Bouwbedrijf de Betuwe heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als een bouwbedrijf waarbij u terecht kunt voor verbouwing of onderhoud van uw woning, bedrijf of school/instelling maar ook voor bijvoorbeeld nieuwbouw van uw woonhuis.

We zijn gevestigd in Arnhem. Ons werkgebied ligt in en rond de Betuwe/Veluwe. We zijn ook actief in de Achterhoek waar we een eigen werkplaats hebben.

Verbouw en nieuwbouw

U wilt meer ruimte in uw woning door het plaatsen van een dakkapel of uitbouw? Bij Bouwbedrijf de Betuwe hebben we de ervaring in huis om dat niet alleen te realiseren, maar ook om u in het voortraject uitgebreid te adviseren. Ook bij kleinschalige nieuwbouw, zoals een nieuwe vrijstaande woning, garage of schuur, voelen we ons helemaal thuis. Omdat we houden van ons vak maken we deuren en kozijnen bijvoorbeeld zelf. U kunt, aan de hand van staaltjes of foto’s een keuze maken uit tal van voorbeelden. Zo kunt u precies bepalen hoe u het wilt hebben.

Onderhoud

Bouwbedrijf de Betuwe is voor scholen, instellingen en bedrijven dé partner voor alle reguliere onderhoudswerkzaamheden. Ook voor huiseigenaren staan wij klaar. Van deurklink tot dakgoot: Wij maken het.

Authentiek bouwen

Een zeldzaam sterk punt van Bouwbedrijf de Betuwe is onze ervaring in het zogenaamde authentieke vakwerk. Eigenaren van kastelen, herenhuizen en zelfs kerken weten ons steeds vaker te vinden. Werken aan dit soort authentieke projecten is een verantwoordelijkheid die wij graag op ons nemen. Onze vakkennis, kennis van materialen en authentieke details komt dan echt tot z’n recht.

Groen Bouwen = Bewust Bouwen

Als het gaat om ‘Groen Bouwen’ kunnen en willen we natuurlijk niet achter blijven. In overleg met u gebruiken we materialen waarbij de natuur zo min mogelijk wordt belast of we zoeken naar ‘groene’ alternatieven. Hout met het FSC-keurmerk bijvoorbeeld (www.fsc.nl) of natuurlijk isolatiemateriaal gemaakt van hennep. Ook hier staat de keuze voor kwaliteit bovenaan!

BouwGarant aannemer

Doordat wij het BouwGarant keurmerk hebben, het grootste keurmerk in de bouw, weet u zeker dat wij een ervaren bedrijf zijn met de juiste diploma’s en verzekeringen. Dit keurmerk toetst deelnemers regelmatig op vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om een nieuw- of verbouwgarantie af te sluiten. Kijk hiervoor op www.bouwgarant.nl.